Apostolinen pastori Mika Yrjölä – perheseurakunnan johtaja

Luokka: 
Lähikuva

Mika Yrjölä syntyi Singaporessa ja hänet vietiin lähetyslaivalle kahden viikon ikäisenä. Hänen vanhempansa olivat mukana Mikan isoisän Toimi Yrjölän aloittamassa lähetystyössä Ebeneser-laivalla.

- Asuin ensimmäiset 12 vuotta laivassa. Kasvoin lapsuuteni Indonesiassa, Singaporessa ja Jaavan meren tuntumassa sitä ympäri seilatessa, Mika Yrjölä kertoo.

Tänään hän johtaa Suomen suurinta vapaakristillistä seurakuntaa Helsingin Saalemia. Jäseniä on reilu 3500. Mika Yrjölän elämä on ollut hyvin rikasta, eikä siitä ole puuttunut seikkailun ja vaarojen elementtejäkään. Useassa maassa asuneena, useita kieltä taitavana hänen elämässään on Jumalan johdatuksen voimakkaat tunnusmerkit. Hänellä on myös profeetallinen näky paikallisen seurakunnan merkityksestä ja Suomen hengellisestä heräämisestä.

Miten Mika Yrjölä näkee Suomen hengellisen tilan? Entä mitkä ovat pastorin ensisijaiset haasteet? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen, kun luet Mika Yrjölän haastattelu tuoreimmasta huhtikuun Näky magazinesta!

Lisää uusi kommentti