Herätyksen odottaminen vammauttaa seurakunnan

Luokka: 
Lähikuva

Helsingin keskustassa sijaitseva River Helsinki -seurakunta pullisteli täpö täytenä ilta toisensa jälkeen, kun Yhdysvaltojen Pittsburghista saapunut evankelista Jonathan Shuttlesworth saarnasi kuuden päivän herätyskokous sarjassa. Shuttlesworth julisti selkeitä Raamatun totuuksia paikan päälle kokoontuneille kuulijoille.

Jonathan Shuttlesworth on itse tullut uskoon jo pikkupoikana ollessaan vasta nelivuotias. Kahdeksanvuotiaana hän koki voimakkaasti, miten Jumala kutsui hänet evankelistaksi. Shuttlesworth suoritti raamattukoulun, jonka jälkeen hänelle avautui mahdollisuuksia Sanan julistamiseen. Vähitellen julistustehtävät lisääntyivät niin, että tähän mennessä hän on toiminut täyspäiväisenä evankelistana jo 15 vuoden ajan. Shuttlesworthin perheeseen kuuluu vaimo sekä pieni tytär. Perhe kulkee lähes aina mukana julistusmatkoilla.

Shuttlesworth haluaa rohkaista suomalaisia uskovia ymmärtämään, että kauan odotettu herätys on jo täällä. Jumala on jo lähettänyt suomalaisille kaiken, mitä herätykseen tarvitaan.

Hän korostaa, että Pyhä Henki asuu jokaisessa Hengellä täytetyssä kristityssä, ja että julistettu Jumalan Sana tuo aina herätyksen mukanaan. Minne ikinä Hengellä täytetty uskova menee, hän kantaa mukanaan herätystä. Shuttlesworth painottaa, että jos uskovat tekisivät rohkeasti sen, mitä Henki kehoittaa, saisimme nähdä herätyksen jokaisessa maassa.

Lue koko juttu huhtikuun Näky magazinesta!

Lisää uusi kommentti