Ihmeiden aika on nyt!

Luokka: 
Pääkirjoitus

Elämme erityistä Jumalan mielisuosion aikaa. Hän ei ole vihainen vaan vuodattaa rakkauttaan ja läsnäoloaan ihmeellisellä tavalla. Jumalan valtakunta murtautuu esiin, ei vain puheissa vaan myös voimana. Sairauden ja kaiken pimeyden valta on voitettu. Siksi nyt on jumalallisten ihmeiden aika.

Sokea voi saada näkönsä, kuuron korva avautua, rampa nousta pyörätuolista, syöpäkasvain kuihtua, migreeni lähteä, selkävaiva korjaantua… Aivan yhtä lailla ihmeitä tapahtuu sisäisen eheytymisen alueella, kun masentunut ja ahdistunut saa uuden toivon ja täyttyy taivaallisella ilolla.

Ihmisen elämä voi todella muuttua, kun evankeliumin parantava ja vapauttava voima koskettaa häntä. Ennen kaikkea evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta on ilosanoma siitä, että ihminen voi pelastua synnin vallasta Jumalan lapseksi ja saada varmuuden ikuisesta elämästä.

Tämä kesä on suurenmoinen mahdollisuus evankeliumin tarjolla pitämiseen, kun heinäkuun lopulla Olympiastadiolla järjestetään Ihmeiden aika –suurkampanja. Evankelista Dadid Herzog yhdessä puolisonsa kanssa on pääpuhujana tuossa kaksipäiväisessä suurtapahtumassa. Mika Jantusen johtama Good News for Everyone –järjestö on ottanut suuren uskon askeleen, kun on käynnistänyt tällaisen hankkeen, ja kutsuu mukaan nyt kaikkia seurakuntia ja kristillisiä tahoja ympäri Suomea.

Nyt ei ole kirkkopolitikoinnin aika vääntää kättä toisarvoisista asioista siitä, ketkä ovat aloitteen takana ja ketkä eivät. Nyt on sen sijaan aika keskittyä olennaiseen. Pyhä Henki on antanut tämän ainutlaatuisen tilaisuuden evankeliumin laaja-alaiseen julistamiseen ja sielujen sadonkorjuuseen. Siihen kannattaa todella tarttua. Samalla sen voi nähdä mahdollisuutena kylvää evankeliumin peltoon niin henkilöresursseja kuin taloudellisiakin varoja. Sillä Raamattu opettaa, että joka runsaasti kylvää, se myös runsaasti niittää.

Evankeliumin tarjolla pitämistä tapahtuu Helsingissä myös samalla viikolla, kun eri seurakuntien kautta järjestetään palvelutempauksia eri puolilla kaupunkia. Niissä osoitetaan käytännön rakkautta ja herätetään ihmisten uteliaisuus. Samalla kutsutaan heitä Olympiastadionin kokouksiin. Siinä on oiva tilaisuus tulla mukaan kylvötyöhön myös kauempaakin.

Jumalan valtakunnan kirkkaus on nyt murtautumassa esiin. Ylitsepursuava elämä virtaa aina sydämestä, joka on syttynyt Jumalan rakkauden ja pyhyyden tulesta. Kun itse olet täynnä uskoa ja Pyhää Henkeä, olet täynnä Jumalan kirkkautta ja läsnäoloa. Silloin haluat olla välittämässä sitä myös toisille. Se on elämää parhaimmillaan.

Ihmeiden aika on nyt! Ole sinä omalta osaltasi mukana siinä, kun niiden siunaus puhkeaa esiin myös toisille.

Seppo Pehkonen

Lisää uusi kommentti