Jeesus kastaa edelleen Pyhällä Hengellä ja tulella!

Luokka: 
Matala kynnys

teksti Maria Kesätuuli kuva Maiju Hirvonen/TV7

"Kutsun sinut Suomi tulessa kokouksiin 1.-5.elokuuta Helsingin Jäähallissa. Luvassa on viisi päivää Jumalan voimaa. Siitä tulee mahtavaa!Kutsu kaikki ystäväsi, perheenjäsenesi ja rakkaasi. Uskon, että Jumala syttyttää sinut palamaan." -Pastori Rodney Howard-Browne

Elokuussa Helsingin Jäähallissa räjähtää Pyhän Hengen voimasta, kun Rodney Howard-Browne saapuu Suomeen vaimonsa Adonican kanssa. Osallistujia odotetaan koko Suomen pituisesti ja myös ulkomaita myöten.

Etelä-Afrikasta kotoisin oleva Rodney Howard-Browne ei paljoa esittelyjä kaipaa. Hän on sytyttänyt Pyhän Hengen tulia ihmisten sydämiin jo reilut kolmekymmentä vuotta. Kaikki lähti kohtaamisesta Jumalan kanssa, jolloin hän sai itse kokea voimallisen tulikasteen taivaasta.

Vaikka Rodney matkustaakin paljon maailmanlaajuisesti, hänen palvelutyönsä (Revival ministries international) päämaja sijaitsee Floridassa Yhdysvalloissa. Siellä Rodney johtaa myös paikallista River -seurakuntaa, ja Raamattukoulua, jossa voi opiskella myös teologin maisteria vastaavan tutkinnon.

Jo muutama vuosi sitten Rodneyn palvelutyö laajeni pysyvästi Suomeen, kun Tomi ja Reetta Lehto perustivat Helsinkiin River -seurakunnan ja Raamattukoulun. He toimivat pastori Rodneyn Suomeen kutsujina, nyt jo toista kertaa. Heidän sydämellään on tavoittaa mahdollisimman monia ihmisiä, ympäri Suomea.

Lehdot rohkaisevat kaikkia osallistumaan tapahtumaan koko viikoksi, koska jokainen kokous on ainutlaatuinen. Tomi ymmärtää, että ajatus niin monesta tilaisuudesta voi olla uusi, mutta takuuvarmasti tehokas ja elämää muttama, hän lisää.

- Jotain tapahtuu, kun suljemme muut asiat pois keskittyen Jeesuksen ylistämiseen, Hänen Sanaansa ja rukoukseen.

Tapahtuman teeman mukaan Lehdot odottavat, että Jumalan tuli pääsee syttymään sydämiss niin tapahtumapaikalla, kun myös kodeissa television välityksellä.

Miksi tapahtuma on Suomelle merkittävä hengellisesti?

Tomin sydämelle nousee Raamatunkohta: "Ei väellä eikä voimalla, vaan minun Hengelläni." (Sak.4:6)

- Herätyksen täytyy tapahtua ensin meissä, että se voi tulla ilmi kauttamme. Tilaisuudet on järjestetty nimenomaan tätä tarkoitusta varten, että Pyhä Henki voi koskettaa jokaista tulijaa. Yksi mies, tai yksi nainen, täynnä Pyhää Henkeä, voi muuttaa koko maan.

Lehdot olivat itse vuonna 2001 mukana Suomen ensimmäisessä Rodnen kokouksessa.

- Elämämme muuttui täysin! Reetta kertoo ja toivoo, että toisetkin saisivat kokea sitä samaa, niin yksilöinä kuin seurakuntina.

Lisää uusi kommentti