Jokainen solu janoaa Isän rakkautta

Luokka: 
Lähikuva

Reilu vuosi sitten Vivekan tie vei Bethel Raamattukouluun Californiaan, jossa hän sai viettää upean vuoden oppien tuntemaan yhä enemmän ja syvemmin Isänsä sydäntä.

Raamattukoulun opettajat olivat herkkiä Pyhälle Hengelle. Viveka kertoo, että koulussa oli päiviä, jolloin puhuja ei puhunut ollenkaan, koska Jumala antoi spontaanin ilmestymisensä. Yleensä päivä alkoi ylistyksellä, jonka jälkeen oli puolentoista tunnin Raamattutunti. Tauon jälkeen joku muu puhuja kuten pastori piti opetusta. Opetuksessa keskityttiin tosi paljon uskovan identiteettiin Jumalan lapsena.

– Meidän pitää ymmärtää se, keitä olemme Kristuksessa. Olemme Kuninkaan lapsia. Meillä on resurssit taivaaseen koko ajan auki, koska kuulumme taivaalliseen valtakuntaan.

Vuosi Raamattukoulussa oli todella antoisa. Vivekan sydämen rukous on edelleen, että hän oppisi joka päivä tuntemaan Isää enemmän.

– Se on sellainen matka, jolla mä olen. Se on minulle loppujen lopuksi kaikkein tärkein asia, että oppisin tuntemaan Isän sydäntä. Näen Isän sydäntä siinä, kun ihania asioita tapahtuu. Haluan että teen kaiken siitä sydänyhteydestä käsin, koska tiedän millainen mun Isä on. Tärkeintä on se, että vietät aikaa Isän kanssa ja olet Hengen johdatuksessa koko ajan. Kun olet Isän kanssa, sinusta tulee rohkeampi ja enemmän Jeesuksen kaltainen.

 

Lue Vivekan koko haastattelu tuoreimmasta Näky magazinesta!

Lisää uusi kommentti