Kuka on Romppanen?

Luokka: 
Romppanen

Romppasen pakinoita on luettu Näky magazinessa jo useiden vuosien ajan ja joka kerta kirjoitus saa vakavimmankin naamat hymylukemille. Kuka on tämä salaperäinen Romppanen? Hän on Näky toimituskunnan jäsen ja yksi lehden pitkäaikaisista tukipilareista. Romppanen taitaa kuitenkin osata muutakin kuin kirjoitella…nimittäin siviilissä hän on lakimies, joka toimii nykyisin Pohjois-Karjalan oikeusaputoimistossa johtavana yleisenä edunvalvojana. Juristilla on sana hallussa ja siitä saamme me Näky lukijatkin nauttia.

Kommentit

Romppasen pakina Herran haltuun käsitteli konkreettista asiaa. Työmies on palkkansa ansainnut ja niin on yrittäjäkin. Alennuksen odottaminen sen perusteella, että ollaan kristittyjä, on kestämätöntä, jos kyseessä ei ole todellinen avun tarve.
Olen kutsumukseni mukaisesti itse tehnyt paljon ammatillista vapaaehtoistyötä ja Jumala on todella silloin pitänyt huolen. Mutta joskus on tuntunut kurjalta, kun on pyydetty pitkää käännöstyötä selvästikin sillä mielellä, että minä sen teen ja ilmaiseksi ja käännöksen lähettämisen jälkeen sitä ei ole kommentoitu mitenkään.
Toisen tekemän työn kaikinpuolinen arvostaminen on tapa osoittaa kunnioitusta.

Lisää uusi kommentti