Mikä on Isän tahto vuodelle 2016?

Luokka: 
Taivaallinen näkykulma

Kun Isämme näyttää ja ilmoittaa tahtonsa meille, hän myös antaa voiman ja armon toteuttaa hänen tahtonsa, koska se ei tapahdu omassa voimassamme.

 

Isä haluaa, että kiitämme häntä joka tilanteessa, koska hän on Isämme, joka välittää ja auttaa meitä ja muuttaa asioita. Emme kiitä jokaisesta tilanteesta, vaan kiitämme häntä, joka on mukana jokaisessa tilanteessa. Silloin suljetut ovet voivat avautua ja kahleet irrota, kuten kirjaimellisesti Paavalille ja Silakselle tapahtui Filippin kaupungissa. Olisiko tämäkin jae sinua varten!

 

Sinun kiitoksesi ja ylistyksesi kytkee sinut valojen Isään, jonka luona ei ole muutosta eikä varjoakaan vaihtelusta. Aseet voivat menettää terävyytensä, jos niitä ei käytetä tai teroiteta, näin voi käydä myös Herramme Sanalle elämässämme. Paavali tiesi tarkalleen, mitä hän tarkoitti kirjoittaessaan efesolaiselle ilmestyksen Hengestä. Hänen kokemuksensa Filippin kaupungissa oli niin todellinen. Jumala ilmestyi niin konkreettisella tavalla hyvin vaikeassa tilanteessa.

 

Kun Jumala ilmestyi eri tavoilla ja eri tilanteissa, se muutti apostolit ja opetuslapset, se muutti Paavalin elämän ja se muuttaa meidät. Kun Jeesus ilmestyi opetuslapsilleen kuolleesta ylösnousseena Isän kirkkauden kautta, se muutti kaiken heidän kohdallaan, se muutti ihmiskunnan historian.

 

Ne suuret asiat, jotka muuttivat ihmisten olosuhteet ja historian, tapahtuivat aina, kun Jumala itse ilmestyi Hänen kulkiessaan heidän edellään! Näin tapahtui kun Nooa rakensi arkin; kun Abraham ja Saara saivat Iisakin; kun Mooses vei israelilaiset ulos Egyptistä; kun Joosua vei Jumalan omaisuuskansan sisään luvattuun maahan; kun Daavid voitti Goljatin ja kun taivaan Isä herätti Jeesuksen kuolleista!

Mitä yhteistä heillä kaikilla oli, vaikka he olivat hyvin erilaisia henkilöinä ja olosuhteissa, haasteissa ja kutsumuksissaan? He kaikki kulkivat Jumalamme tahdossa ja silloin Jumala kulki heidän edellään ja taisteli heidän puolestaan, jotta hänen tahtonsa voisi tapahtua!

Lue Peter Hackzellin koko kirjoitus helmikuun Näky magazinesta!

Lisää uusi kommentti