Mikä tuki ja mikä siunaus

Luokka: 
Lähikuva

Syksyllä 2014 ei-uskovainen Maria Mäki käveli ensimmäistä kertaa sisään Uskon Sana -seurakuntaan Kokkolaan. Hän ei osannut odottaa, että Jumala tulisi kohtaamaan hänet niin radikaalisti rakkaudellaan. Vielä vähemmän Maria aavisti, että reilun vuoden kuluttua hän tulisi olemaan kyseisen seurakunnan perustajan ja johtajan, pastori Patrick Tiaisen morsian.

Maria on löytänyt oman läheisen henkilökohtaisen suhteen Jeesukseen.

– Minä menin polvilleni ja antauduin täysin. Siitä alkoi koko elämänpituinen Isä-tytär suhde. Se rakkaus, joka meidän taivaallisella Isällä on meitä kohtaan on jotain paljon suurempaa kuin voisi itse kuvitella.

Patrick on esikuva monille nuorille.

– Haluan tällä suhteellani näyttää myös nuorille, miten tulee seurustella Jumalan mielen mukaisella tavalla. Seurakunnassa oli tosi mahtava vastaanotto, kun julkistimme seurustelun. Ensin itkettiin ja sitten tanssittiin. Moni esirukoilija oli jo rukoillut tämän puolesta. Jotkut olivat nähdeet uniakin tästä, se on vahvistettu monta kertaa. Monet olivat jo arvanneet asian.

– Seurustelu voi olla jotain kaunista ja pyhää, kun se pysyy Jumalan antamien rajojen sisällä. Avioliitto on tosi pyhä asia. Seurustelu on siihen valmistautumista, joten myös sen täytyy olla pyhää, Patrick vakuuttaa.

Millaista Patrickin ja Marian seurustelu on?

– Tutustuimme rukoillen ja edelleen vietämme tosi paljon aikaa rukoillen. Me emme Marian kanssa ole muuten kahdestaan kuin julkisella paikalla, haluamme elää läpinäkyvää elämää. Rukoilemme enemmän kuin juttelemme. Sen lisäksi, että meidän intohimomme on rukoilla, luomme myös perustaa sille, mitä tulemme tulevaisuudessa tekemään yhdessä, kun olemme rukoilleet ja tutustuneet rukoillen.

Aikaansaava Patrick ei turhia jahkaile, sillä hän kosi Mariaa 9.1.2016 Royal Youth -nuorten suurkokouksessa Kokkolassa. Onnittelut Marialle ja Patrickille kihlauksen johdosta!

Lue koko juttu helmikuun Näky magazinesta!

teksti ja kuva Maria Kesätuuli

Lisää uusi kommentti

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.