Miksi Isä etsii?

Luokka: 
Taivaallinen näkykulma

Minkälaisessa tilassa ja tilanteessa sinä olit kun Jeesus, täynnä armoa ja rakkautta, tarjosi sinulle elävää vettä, uudestisyntymisen lahjan ja iankaikkisen elämän? Jumalan silmissä et ollut systeemissä joku tuntematon olento henkilötunnuksella 120668-1206, vaan Isä oli jo valinnut sinut Kristuksessa olemaan pyhä ja nuhteeton Hänen edessään. Isä rakkaudessaan määräsi sinut edeltä lapseuteen Jeesuksen kautta. (Ef.1:5)

Nainen Jaakobin kaivolla vastaanotti Jeesuksen tarjoaman lahjan (Joh.4:4). Kun sinä uskoit, sama tapahtui sinulle, sait pelastuksen ja uudestisyntymisen lahjan, syntisi ovat anteeksiannetut ja pyyhitty pois ja uusi elämä on alkanut. Mutta naiselle ja sinulle on vielä enemmän. Jeesus ei tyytynyt siihen, että nainen oli saanut uskon sydämeensä! Isällä oli vielä enemmän häntä varten, Hän kaipaisi läheistä suhdetta naiseen. Nyt se oli mahdollista, koska Jeesus oli tullut hänen elämäänsä.

Jumala on rakkaus ja Hänen rakkautensa Kristuksessa Jeesuksessa on kaikkea tietoa ylempänä, toisin sanoen sitä ei voida käsittää, mutta sen voi kokea ja oppia tuntemaan sydämen (hengen) tasolla, jopa niin paljon, että tulemme täyteen Jumalan kaikkea täyteyttä!

Lue Peter Hackzellin kirjoitus kokonaan huhtikuun numerosta!

Lisää uusi kommentti