Nyt on kiitoksen paikka

Luokka: 
Pääkirjoitus

Ihmeiden Aika –suurtapahtuma on vielä tuoreessa muistissa. Tässä numerossa saamme lukea rohkaisevia välähdyksiä, kuinka Pyhä Henki liikkui voimallisesti tapahtuman yllä.

Jotain ratkaisevaa on muuttunut maamme hengellisessä ilmapiirissä. Ei ole ollenkaan itsestäänselvyys, että sekulaari media välitti tapahtumasta ennakkoon tietoa niin laajasti kuin nyt tapahtui. Yli kolmekymmentä eri kanavaa huomioi asian ja teki jos jonkinlaista haastattelua.

Jumala avasi taivaan ja pimeys joutui väistymään. Vaikka kristillinen kenttä olikin mielipiteissään jakautunut ja tietyt tahot heittivät epäilyksen varjoa pääpuhujan ylle hänen opillisesta luotettavuudestaan, se ei estänyt Jumalan Hengen työtä. Toki se vaikutti siihen, ettei väkimäärä tilaisuuksissa yltänyt siihen, mitä odotettiin. Samat tahot jälkikäteen sitten vertasivat Olympiastadionin tapahtumaa mahalaskuksi.

Mutta oliko asia näin? Sanoma, jonka tapahtuman pääpuhuja David Herzog julisti, oli selkeä evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta. Tästä monet arvostelijat olivat yllättyneitä. Tilaisuuksien yllä oli voimakas Jumalan kirkkauden läsnäolo ja sanoma sai vastakaikua sydämissä. Lukuisa joukko ihmisiä koki parantumisen erilaisista sairauksista ja tulivat todistamaan siitä eteen. Yli sata ihmistä vastasi alttarikutsuun. Järjestävissä seurakunnissa tehdään nyt työtä heidän kanssaan, että he pääsevät vahvistumaan uskonelämän ensiaskelissa. Ensimmäisiä heistä on jo kastettu.

Eikä tässä kaikki. Mitä tapahtui niissä kodeissa, joissa seurattiin suorana lähetyksenä tilaisuuksia Olympiastadionilta TV7:n kautta? Jumala sen yksin tietää. Katsojia oli yhteensä lähes 200 000, mikä on kaikkien aikojen ennätys kyseisellä kanavalla. Tuon yleisön tavoittamiseen olisi pitänyt olla neljä kertaa suurempi stadion. Uskon, että TV:n kautta kylvetty siemen on löytänyt hyvää maaperää, se alkaa itää, tuottaa satoa ja se tulee pian esiin. Seurakuntien tulee varautua vastaanottamaan tätä satoa eri puolilla Suomea.

Koko tapahtuman toteutuminen oli suuri ihme. Järjestävät tahot panivat itsensä likoon täysillä. Lähdettiin uskossa liikkeelle niin talouden kuin henkilöresurssien suhteen. Jumala kunnioitti tätä. Nähtiin taloudellinen ihme, jopa arvostelijatkin hämmästelivät, kuinka se oikein oli mahdollista. On valtava ilo saada kertoa, että taloudellinen siunaus oli niin suuri, että kaikki laskut on nyt saatu hoidettua, ja ollaan reilusti plussan puolella. Mahtava Jumala!

Haluan tässä vielä ilmaista Ihmeiden Aika -tapahtuman järjestäjien puolesta yhteisen lämpimän kiitoksen kaikille niille tahoille, jotka tulitte palvelemaan jopa pitkien matkojen takaa. Te annoitte itseänne säästämättä aikaanne, kykyjänne ja varojanne, jotta Jumalan kirkkaus sai ilmestyä tuhansille siunaukseksi.

”Jumala ei ole väärämielinen niin, että hän unohtaisi teidän työnne ja rakkautenne, jota olette osoittaneet hänen nimeään kohtaan.” Ole siunattu! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Seppo Pehkonen

Lisää uusi kommentti