Suomi Jeesukselle!

Luokka: 
Lähikuva

Vielä muutama vuosi sitten Patrick Tiainen oli ihan tavallinen uskovainen nuori, joka rukoili ja luki Raamattua ja kävi koulua. Kaikki muuttui, kun hän päätti lähteä Jumalan kehotuksesta Keniaan. Nyt tämä valloittava nuori mies johtaa 150 hengen seurakuntaa ja on perustanut oman uskonnollisen yhdyskunnan. Puhujavarauksia on niin paljon, ettei Patrickilta löydy enää vapaita aikoja ennen joulua.

Patrick haluaa nähdä Suomessa ja koko Euroopassa yhä enemmän herätyksen todellisuutta, että uskovat syttyvät ja lähtevät liikkeelle.

Mikä on sanoma, jota hän haluaa jakaa ympäri Suomea puhujamatkoillaan?

– Mobilisaatio. Se on ensimmäinen asia, joka tuli sydämelleni, kun Jumala puhui minulle Suomesta. Kaikki alkaa mobilisaatiosta. Jumala sanoi: ”Heidät täytyy herättää ja mobilisoida.” Sanomani on: Valloitetaan maa. Lähdetään tekemään sitä, mitä Jeesus sanoi ja ollaan sitä, mitä Jeesus haluaa, että me olemme.

Suomessa on paljon potentiaalia, Patrick on huomannut.

– Ongelmana meillä suomalaisilla on lähteä liikkeelle. Näen, että meillä on hirveästi työmiehiä. Meillä on Suomessa paljon ihmisiä ”luolissa” piilossa. Jotta ihmiset saadaan ulos luolasta, vaaditaan se, että muutama nousee esiin ja tekee kutsuhuudon.

 

Lue koko haastattelu lokakuun Näky magazinesta!

Lisää uusi kommentti