Kuuntele ja tottele!

Saavumme Roberton ja Annamarin kotiin Vantaan Hiekkaharjuun. Meitä odottaa lämmin vastaanotto ja upeat ruokaluomukset pöydässä. Aika kuluu kuin siivillä tämän pariskunnan kanssa jutellessa. Heidän kanssaan on mukavaa ja rentoa. Tänne olisi kiva tulla uudelleenkin.

Roberton ja Annamarin elämää voisi kuvata seikkailuksi Jeesuksen kanssa. Miten mielenkiintoista ja jännittävää elämästä voikaan tulla kun uskaltaa totella Jumalan ääntä!

Nelosella alkoi vuoden alussa laulukilpailu The Voice of Finland. Roberto on valittu 2000 hakijan joukosta 100 parhaan joukkoon. Karsinnat jatkuvat ja sarjaa voi seurata myös nyt helmikuussa! Pidetään peukkuja Robertolle.

Brandaon perhe palvelee yhdessä Herraa. Robertolla ja Annamarilla on kolme lasta: Sara (11), Amanda (8) ja Daniel (4).

Viime syksynä perheen vanhin tytär Sara haki Junior Masterchef -kilpailuun.

– Hänet poimittiin satojen lasten joukosta. Se oli huikea kokemus. Olemme kokkailleet paljon perheen kesken ja viettäneet aikaa pöydän äärellä lukuisten ihmisten seurassa. Ohjelman seurauksena tyttäremme avasi tilin Instagramissa. Hänellä on noin 1000 seuraajaa, joista pääosa on hänen ikäisiään. Jumala on antanut hänelle mahdollisuuden loistaa hänen ikäistensä lasten elämään, Annamari iloitsee.

Lue koko haastattelu helmikuun Näky magazinesta!

haastattelu Daniel & Maria Pant

teksti ja kuva Maria Pant

Lisää uusi kommentti