Nouse Suomi 19.-20.5.2017 Espoo Metro Areenalla

Suomi odottaa nousuaan ja tulevaan kesään on mahtavaa ponnistaa Nouse Suomi tapahtuman siivittämänä.

Nouse Suomi kokoaa jälleen suuren porukan ihmisiä yhteen eri seurakunnista ja palvelujärjestöistä. Aikaisempina vuosina olemme saaneet Suomeen vieraiksemme tämän tapahtuman vuoksi evankelista Todd Whiten ja Heidi Bakerin, joka puolestaan on edistänyt Jumalan valtakunnan työtä Mosambikissa.

Tänä vuonna saamme nauttia jälleen Bakerin sanomasta, mutta kutsuvieraanamme on Heidin lisäksi tulossa Suomeen toinenkin henkilö, joka on ehkä tunnetumpi työstään Yhdysvalloissa ja Etelä-Amerikassa. Emme halua jäädä paitsi siitä sanomasta, joka Tohtori Guillermo Maldonadolla on ollut sydämellään jo yli 20 vuoden ajan. Suomi tarvitsee Jumalan yliluonnollista voimaa ja Maldonado kantaa hartioillaan Apostolin manttelia liikkuen yliluonnollisessa aivan kuin se olisi täysin luonnollista.

Hänen palvelutyönsä kautta on tapahtunut valtavia ihmeitä ympäri maailmaa. Ihmiset ovat parantuneet mitä vaikeammista sairauksista silmänräpäyksessä, taloudellisia ihmeitä on tapahtunut hetkessä ja ennen kaikkea sielujen pelastus on ollut suurenmoista sekä hänen itsensä kautta, että myös kaikkien niiden tahojen kautta, jotka toimivat hänen palvelutyönsä kanssa yhteistyössä.

teksti: Jasmin Saari

kuva: Missiomaailma

Lue huhtikuun Näky magazinesta Guillermo Maldonadon haastatattelu!

Lisää uusi kommentti