Uusi nousee esiin

Elämme jännittävää aikaa, kun Herra synnyttää uutta. Ja juuri siihen uusi tuore Hengen viini voi tulla lasketuksi ylitsevuotavasti. Hirvaskankaan syyspäivät 28.-29.9. olivat viimeiset Seurakuntien yhteys ry:n järjestäminä ja samalla ensimmäiset Apostolisen Fellowshipin kokoontumisena.

Taivaan kirkkaus oli vahvasti koettavissa ja profeetallinen sana virtasi syyspäivillä. Vanha sai jäädä, jotta uusi voi nousta esiin.

Yhdistyksen työn päätös

Seurakuntien yhteys ry:llä on ollut merkittävä paikka Jumalan valtakunnassa lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Parhaimmillaan vuoden 2007 lopulla yhdistyksessä oli mukana 23 seurakuntaa eri puolilta Suomesta. Se loi vahvaa Hengen yhteyttä mukana olevien välille ja sen järjestämät syys- ja kevätpäivät olivat vaikuttavia innoituksen ja rohkaisun päiviä.

Yhdistyksen ylimääräinen kokous Hirvaskankaalla 29.9. teki nyt valmistellun päätöksen siitä, että sen toiminta yhdistyksenä loppuu tähän syyskauteen. Haluan lausua yhdistyksen ensimmäisenä ja viimeisenä puheenjohtajana kaikille vuosien aikana vastuuta kantaneille niin päivien järjestämisessä kuin myös hallitusvastuussa olleille ja muutoin palvelleille lämpimät kiitokset kaikesta työstänne. Raamatun selvä periaate on, ettei vaivannäkö Herrassa ole koskaan turhaa, kun se tapahtuu Herrassa.

Uutta tulossa

Halukkaat seurakunnat voivat liittyä uuteen Kingdom Church uskonnolliseen yhdyskuntaan, joka tulee palvelemaan virallisena yhteisönä mahdollistaen erillisten itsenäisten seurakuntien organisoitumisen yhteiseen rintamaan yhteisen uskon pohjalta.

Samassa yhteydessä syntynyt Apostolinen Fellowship antaa laajemman foorumin ilman virallista organisaatiota rakentaa syvempää Hengen yhteyttä ja nähdä apostolisesti, missä ajassa elämme ja mihin Jumala haluaa meitä viedä.

Apostolinen Fellowship on avoin yhteys kaikille hengellisille johtajille ja vastuuhenkilöille eri seurakunnista ja palvelujärjestöistä, jotka haluavat seistä sen arvojen takana, ks. arvot toisaalla tässä lehdessä.

Seuraava Apostolinen Fellowship Hirvaskankaalla 22.-23.3.2019

Varaa aika jo nyt kalenteristasi, että voit olla mukana siinä, mitä uutta Herra tekee Suomessa. Paikka on sopivasti keskeinen vähän Jyväskylän pohjoispuolella, ettei kenellekään ole ylivoimaisen pitkä matka tulla mukaan.

teksti Seppo Pehkonen

Lisää uusi kommentti